Ligtv sitenizi

23 Eylül 2010 Perşembe

Liverpool kasaba takımına elendi

Premier Lig'in devlerinden Liverpool'a konuk olan Northampton Town, normal süresi 1-1, uzatmaları 2-2 biten çekişmeli mücadelede penaltılar sonunda tur atlayan taraf olarak dünya kamuoyunu ve Liverpool taraftarlarını şaşkına uğrattı...

Kasaba takımı Liverpool'u eledi!

Carling Kupası'nda Northampton'la karşılaşan Liverpool, League Two ekibine penaltılar sonucunda 6-4 mağlup oldu ve Anfield Road'daki taraftarlarına büyük bir şok yaşattı.

Kırmızılar için her şey iyi başlamıştı. 9.dakikada Jovanovic'in golüyle 1-0 öne geçmeyi başardı. Uzun süre bu üstünlüğünü koruyan Liverpool, soyunma odasına da önde girdi.

İkinci yarıda Liveprool, McKay'ın golüne engel olamayınca 56'da skor eşitlendi. 90 dakikada başka gol olmayınca maçta uzatma devresine gidildi.

Bu kez ilk golü bulan takım Northampton Town oldu. Jacobs'la 98'de öne geçen dördüncü lig ekibi, üstünlüğünü ancak 117.dakikaya kadar koruyabildi. David N'Gog, maçı penaltılara götüren golü attı ancak bu penaltlar Liverpool'un kabusu oldu. Northampton'lı oyuncular penaltılarda dörtte dört yaparken Kırmızılar, dörtte ikide kalınca bir üst tura çıkan deplasman ekibi oldu.

Saat 22.00'de başlayan diğer karşılaşmadaysa Premier Lig ekiplerinden West Bromwich, Manchester City'yi 2-1 yenerek üst tur yükselen ekip oldu. City, Jo ile 1-0 öne geçerken WBA'ya turu getiren goller Zuiverloon ve Cox'tan geldi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder